ING Bank Romania a deschis a 23-a sucursala pentru companii in Ramnicu Valcea

Data publicarii: 11-01-2007
ING RomaniaING Bank Romania a deschis, joi, la Ramnicu Valcea, cea de a 23-a sucursala a bancii dedicata companiilor, care va oferi intreaga gama de produse si servicii disponibile la nivel national, conducerea bancii estimand ca Valcea are un potential mare de dezvoltare, a informat un comunicat al bancii. "Ramnicu Valcea este un oras in plina dezvoltare iar companiile de aici au nevoie de produse si servicii competitive si din ce in ce mai sofisticate. Credem ca ING, prin oferta sa complexa si adaptata nevoilor specifice ale fiecarui client, poate contribui la succesul companiilor care activeaza pe plan local", a declarat directorul general al ING Bank Romania, Misu Negritoiu.

La inaugurarea noii sucursale au participat, pe langa oficialitati locale,  directorul pentru companii medii in cadrul ING Wholesale Banking, Rutger Koopmans, si directorul executiv pentru Europa Centrala si de Est al ING Wholesale Banking, Igno van Waesberghe.

ING Bank era deja prezenta in Ramnicu Valcea prin intermediul a doua unitati de servicii bancare pentru persoane fizice - ING Self'Bank, deschise in 2006.

ING Romania face parte din ING Group, institutie financiara internationala de origine olandeza cu peste 120.000 de angajati in 50 de tari. Grupul ofera servicii bancare, de asigurari si de management al activelor unui numar de peste 60 de milioane de clienti individuali, companii sau institutii.

ING Bank este prezenta pe piata romaneasca, in afara de segmentul bancar, prin divizii de servicii  de brokeraj, leasing, factoring si afaceri imobiliare. In prezent, ING Bank Romania are, pe langa cele 23 de sucursale bancare pentru companii, si peste 110 unitati pentru persoane fizice. Subsidiara romaneasca a grupului ING avea, dupa primele noua luni ale anului, active de 5,76 miliarde lei (1,63 miliarde euro) si o cota de piata de 3,8%, fiind pe locul al noualea in sectorul bancar romanesc.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: