CFR: Trafic feroviar in conditii normale de iarna pe toate magistralele feroviare

Data publicarii: 22-01-2018 | Economie

Traficul feroviar se desfasoara în conditii normale de iarna pe toate magistralele de cale ferata, nefiind înregistrate sectii de cale ferata închise si nici întârzieri semnificative, informeaza luni CFR SA.

Conform unui comunicat al companiei remis AGERPRES, pe raza regionalelor Bucuresti, Craiova, Constanta, Galati si Iasi sunt activate comandamentele locale de iarna, starea infrastructurii este verificata permanent, iar pe segmentele unde situatia o impune se va interveni operativ cu personal si utilaje, astfel încât traficul sa fie operational.

Pentru informatii utile despre circulatia trenurilor, calatorii sunt rugati sa acceseze site-urile si paginile de facebook CFR Infrastructura si CFR Calatori, camerele web din garile Bucuresti Nord, Brasov, Craiova, Timisoara si Iasi sau sa sune la Informatii CFR.

De asemenea, calatorii sunt rugati sa consulte si site-urile operatorilor privati de transport feroviar de calatori pentru informatii actualizate despre trenurile înscrise în circulatie.

CFR SA îi asigura pe calatori ca toate masurile operative întreprinse în aceasta perioada de angajatii feroviari au ca principal scop mentinerea sigurantei în circulatia trenurilor.

Compania Nationala de Cai Ferate 'CFR' SA, companie care administreaza infrastructura feroviara publica, desfasoara o activitate de interes public si contribuie la libera circulatie a persoanelor, marfurilor si a bunurilor în interiorul tarii si peste granita, în conditii ecologice, eficiente si de siguranta.

 

Sursa: Agerpress

Ultimele stiri pe BankNews.ro: