Costin MIncovici este numit în poziția de Chief Credit Officer al TBI Bank

Data publicarii: 15-10-2019 | HR/Cariere
TBI Bank, instituție bancară parte a grupului 4finance, cel mai mare grup european de credite de consum accesibile online și pe dispozitive mobile, anunță numirea lui Costin Mincovici în poziția de Chief Credit Officer al filialei din România. Profesionist cu peste 17 ani de experiență în domeniul riscului financiar, Mincovici îl va înlocui pe Martin Muranski care va prelua poziția de Chief Risk Officer în cadrul grupului 4finance, compania mamă din care face parte și TBI Bank.

„Talentele reprezintă componenta vitală pentru succesul oricărui business. Suntem mereu în căutare de manageri eficienți care să se alăture echipei TBI Bank și care să ne ajute să ne consolidăm și să evoluăm în acord cu nevoile clienților. Numirea lui Costin este importantă pentru operațiunile noastre, iar experiența și pasiunea lui vor contribui la creșterea întregii organizații. Îi mulțumim lui Martin pentru rezultatele grozave la TBI Bank și cred sincer că va avea o contribuție importantă și la nivel de grup”, a declarat Petr Baron, CEO al TBIF (TBI Bank).

Costin Mincovici s-a specializat de-a lungul timpului în domeniul de management al riscului pe durata întregului proces de creditare. El s-a alăturat grupului 4finance în urmă cu 2 ani, în poziția de Director de Risc pe Europa și Director Global al Departamentului de Colectare.

În calitate de Chief Credit Officer, Mincovici se va concentra pe întregul ciclu de creditare din domeniul retail, dezvoltând pașii majori făcuți până în prezent de echipa de risc, scopul său fiind cel de a îmbunătăți experiența de risc în ansamblul ei.

„Sunt încântat să mă alătur TBI Bank și să îi sprijin viziunea de dezvoltare bazată pe transformare digitală. Cât am lucrat la 4finance am ajuns să cunosc bine TBI Bank și mă bucur să devin parte a unei echipe puternice”, declară acesta, din postura de nou Chief Credit Officer al TBI Bank.