VACANTA DE 1 MAI: Care sunt preturile la cazare pe litoral

Data publicarii: 12-04-2013 | Turism

Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanta de 1 MAI au fost anuntate pentru hotelurile de doua stele, trei sau patru stele, preturile fiind similare cu cele de anul trecut, potrivit Federatiei Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR).

Tarifele din sudul litoralului pentru minivacanta de 1 MAI pornesc de la 7 euro pe noapte la un hotel de doua stele si ajung la 15-20 euro pe noapte pentru hotelurile de trei sau patru stele, preturi similare cu cele de anul trecut, arata mediafax.ro.

Federatia arata, intr-un comunicat, ca hotelierii ofera, cu ocazia minivacantei de 1 Mai si Paste, pachete de servicii care includ spectacole, divertisment si activitati traditionale.

Pe de alta parte, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural (ANTREC) a anuntat preturile pentru programul "Vacante la tara", derulat in perioada 14 aprilie - 15 iunie: 150 de lei pe persoana pentru pensiuni de doua margarete, respectiv 195 lei pe persoana pentru pensiuni de trei si patru margarete.

Pachetele cuprind sejururi de sase zile (duminica-vineri), cu mic dejun inclus. Preturile nu sunt insa valabile in intervalul 29 aprilie - 7 mai.

Sursa: Curierul National

Ultimele stiri pe BankNews.ro: