Flamingo si-a facut reprezentanta in hipermarketul Real din Sibiu

Data publicarii: 31-10-2006
Flamingo International a lansat, marti, 31 octombrie, inca un magazin la Sibiu, situat in cadrul complexului comercial Real. Retailerul de IT&C si electrocasnice Flamingo Internationala a inaugurat inca o locatie pe harta Sibiului. "Am ales Sibiul pentru a ne consolida prezenta si in aceasta regiune a tarii, iar locatia in sine, complexul comercial Real, s-a dovedit a fi o gazda excelenta pentru noul magazin Flamingo.", a declarat, marti, Violeta Sarbu, Marketing Manager Flamingo International.

Ca si in cazul celorlalte magazine Flamingo, oferta de produse IT&C este deosebit de generoasa. Noul magazin ofera clientilor sai consultanta in alegerea celor mai potrivite solutii de cumparare si cele mai eficiente si accesibile sisteme de vanzari in rate, asigurand in plus servicii post-vanzare, precum transportul si instalarea gratuita.á

Grupul Flamingo International cuprinde trei lanturi de retail: Flanco, Flamingo si Future Shop si o companie de distributie a produselor IT, FDC . Cele trei lanturi de retail comercializeaza produse IT&C, electronice si electrocasnice, atat in Romania, cat si in Bulgaria si Serbia-Muntenegru.

Flanco, prin reteaua sa de 98 de magazine, isi mentine pozitia de lider in retailul de electronice si electrocasnice in ceea ce priveste productivitatea magazinelor si a personalului, exprimate in vanzari per suprafata, respectiv vanzari per angajat. Conceptul Flanco World presupune magazine cu suprafete mari (1800 - 3000 mp) amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat. In magazinele Flanco World consumatorii gasesc cele mai bune oferte pentru fiecare categorie de produse si o gama larga de solutii pentru echiparea casei cu produse electrocasnice, electronice, IT&C. Primul magazin Flanco World s-a lansat in noiembrie 2005 in Brasov, acum fiind prezent si in Constanta, Oradea si Bucuresti.

Flamingo cu magazine deschise in Romania, dar si in Bulgaria si Serbia, este liderul pietei de IT&C din Romania. In magazinele Flamingo clientii pot gasi noutati din domeniul IT, dar si produse electronice de ultima generatie. Lantul Future Shop, lansat in 2005, ofera o gama larga de produse "mobile", cum sunt notebook-urile, MP3 playere, camere digitale foto si video, telefoane mobile.

Compania de distributie Flamingo Distribution Center ( FDC ) din cadrul grupului isi desfasoara activitatea in sapte tari, una dintre cele mai importante fiind Olanda, din care se realizeaza si distributia regionala. In Romania o pondere semnificativa din activitatea FDC o reprezinta sectorul corporate. Din iunie 2005 Flamingo International este cotata la Bursa de Valori Bucuresti.

Sursa: NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: