BCR si Zass Proteus & Co lanseaza un card co-branded cu limita de creditare de pana la 5.000 EUR

Data publicarii: 03-04-2007 | Finante-Banci

Banca Comerciala Romana (BCR) si Zass Proteus & CO, proprietarul lantului de magazine Zass Electrocenter, lanseaza astazi, 3 aprilie 2007, cardul de credit co-branded "BCR Mastercard - Zass Electrocenter", se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Produsul ofera o limita de creditare pana la echivalentul in lei a 5.000 EUR, si perioada de pre-aprobare a cererii de credit de maxim 2 ore. Cardul este emis sub sigla MasterCard, putand fi utilizat atat in tara cat si in strainatate, si se obtine numai prin intermediul lantului de magazine Zass Electrocenter.

"BCR confirma ca este lider si formator de piata. Acest nou card de credit co-branded va contribui la dezvoltarea pietei cardurilor de credit din Romania, fiind un produs flexibil, adaptat cerintelor consumatorilor asa cum sunt toate produsele financiare marca BCR. Detinatorul unui card co-branded BCR Mastercard - Zass Electrocenter, beneficiaza de numeroase avantaje, printre care: obligatia de a achita lunar doar o suma minima, perioada, practic nelimitata, de acordare a creditului, valoarea mare a creditului care poate fi angajat de catre o persoana cu venituri medii", a declarat Dorin Cojocaru, director executiv al Directiei Credite Retail din BCR.

In comunicat se mai precizeaza ca acest card de credit co-brand lansat de BCR si Zass Proteus & CO imbina caracteristicile creditului de consum (accesibilitate, limita de suma mare, acordare rapida si direct in magazin) cu caracteristicile cardului de credit clasic (in primul rand, cuantumul de credit revolving). Perioada de acordare a liniei de credit este de 5 ani, cu prelungirea automata (daca sunt respectate clauzele contractuale) pe o noua perioada de 5 ani.

"Pentru noi, lansarea acestui card impreuna cu BCR, este un moment important, care coincide cu deschiderea, in Timisoara, al celui de-al doilea magazin de peste 1.400 mp, intr-un concept inovator pentru piata romaneasca. Noul concept de magazin, bazat pe interactiunea consumatorului cu produsele ofertate, impreuna cu noul card co-brand BCR Mastercard - ZASS, vor stimula reciproc energiile fiecaruia in parte, adaugand valoare pentru cumparatori si crescand gradul de satisfacere a nevoilor acestora", a declarat Gabriel Beregszaszy, general manager ZASS PROTEUS & CO.

Detinatorul de card trebuie sa ramburseze lunar doar dobanda la creditul utilizat. Nivelul dobanzii este, in prezent, de 21%. Totodata, detinatorul de card are facilitatea de a nu plati dobanda aferenta sumelor din credit utilizate pentru cumparaturi, daca imprumutul este rambursat in totalitate pana la data de 20 a lunii urmatoare celei in care efectueaza tranzactia, scadenta mentionata in extrasul de cont pe care detinatorul il primeste lunar prin posta.

O persoana cu un venit mediu pe economie (800 RON) poate beneficia de un plafon de credit pe cardul co-brand BCR Mastercard - Zass Electrocenter, de pana la 13.700 RON daca nu are alte credite angajate.

Cardul co-branded BCR Mastercard - Zass Electrocenter va putea fi utilizat pentru achizitionarea de produse din magazinele Zass Electrocenter, ca si pentru alte operatiuni generate de nevoile personale ale posesorului (plata de bunuri si servicii, retragere de numerar de la ATM-uri).

Redactia BankNews.ro