British Airways isi dezvolta serviciile pe baza sugestiilor primite de la copii

Data publicarii: 13-04-2007 | Turism

British Airways va constitui un consiliu consultativ format din 12 copii din mai multe tari in vederea dezvoltarii serviciilor, din acest consiliu fiind invitati sa faca parte si copii romani, potrivit unui comunicat al companiei aeriene. Consiliul Copiilor British Airways (British Airways Kids' Council) va fi format din copii cu varste cuprinse intre 8 si 14 ani, acestia urmand sa fie selectati de o comisie de experti in marketing si brand ai British Airways. Comitetul consultativ va avea rolul de a dezvolta marca si serviciile companiei aeriene pe gustul si conform cu mentalitatea tinerilor.

"Am remarcat o crestere a numarului tinerilor pasageri in ultimii ani. Copiii sunt foarte importanti pentru British Airways, atat cei care zboara impreuna cu familiile lor, cat si cei care zboara singuri. Copiii din ziua de azi sunt calatorii maturi de maine si ii luam in serios ca grup de consumatori. Consiliul Copiilor ne va ajuta sa imbunatatim serviciile pe care le oferim acestora", a declarat  directorul comercial British Airways Romania & Moldova, Corina Enciu.

La randul sau, directorul British Airways pentru Europa si Africa, Pat Gaffey, este de parere ca membrii acestui consiliu vor putea ajuta la dezvoltarea serviciilor. "Copiii au o imaginatie bogata si nu sunt supusi constrangerilor. Din acest motiv, pot furniza idei creative si opinii de valoare. Mai mult decat atat, copiii sunt foarte onesti si vor putea sa ne invete multe despre dezvoltarea unei afaceri si apropierea de clienti. Astfel speram sa gasim onestitate, idei inovative si originale si un pic de distractie atunci cand recrutam membrii", a aratat Gaffey.

Pentru a participa la concursul de selectie a celor 12 membri, copiii din Romania trebuie sa redacteze un text de 200 de cuvinte in limba engleza, explicand motivul pentru care vor sa faca parte din Consiliul Copiilor, ideile pe care le au si ce le place cel mai mult atunci cand zboara cu avionul. Consiliul Copiilor va fi creat in urma selectarii celor mai bune 12 texte. Membrii consiliului se vor intalni de doua ori pe an la sediul British Airways din apropierea aeroportului Heathrow.

Textul poate fi trimis pana pe 27 aprilie la British Airways prin e-mail la adresa kidscouncil@ba.com sau prin posta la British Airways Kids Council, PO Box 625, Banbury, UK OX16 6EX.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: