HVB Banca pentru Locuinte recruteaza personal pentru consiliere financiara

Data publicarii: 02-05-2007 | Finante-Banci

Devine deja o traditie pentru HVB Banca pentru Locuinte de a organiza in fiecare primavara o ampla campanie de recrutare de personal pentru reteua proprie de consiliere financiara. In acest an Road-Show-ul HVB Banca pentru Locuinte va acoperi marile orase din intreaga tara in dorinta de a promova produsele Bauspar - produse de economisire-creditare pentru domeniul locativ - concomitent cu prezentarea ofertei de angajare a bancii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Un tur de forta este necesar pentru o campanie intensa de promovare a produselor de economisire-creditare, dar si pentru a ne largi echipa de consilieri financiari care in prezent se apropie de 2.000" a declarat Petre Tulin, Presedintele HVB Banca pentru Locuinte. "Avand in vedere faptul ca in primele 3 luni ale acestui an, numarul de contracte s-a dublat fata de perioada similara a anului trecut suntem increzatori in rezultatele acestui an, iar Road-Show-ul va contribui esential la mai buna cunoastere a produselor noastre financiare si a avantajelor pe care le ofera colaborarea cu banca noastra".

Iata cateva din marile orase in care HVB Banca pentru Locuinte va fi prezenta in campania sa de recrutare sunt:

  • Bucuresti - 8 Mai
  • Iasi - 22 Mai
  • Constanta - 10 Mai
  • Bacau - 24 Mai
  • Brasov - 15 Mai
  • Timisoara - 29 Mai
  • Cluj Napoca - 17 Mai
  • Oradea - 31 Mai

Conferintele de prezentare vor fi realizate incepand cu orele 18:00, astfel incat cei interesati sa poata participa fara probleme.

HVB Banca pentru Locuinte si-a diversificat oferta la sfarsitul anului trecut, prin introducerea a patru noi tarife ce presupun dobanzi de pana la 4,5% pe an la depozit si care impreuna cu prima anuala de stat de 15% asigura o profitabilitate excelenta in perioada de economisire, iar in perioada de creditare ofera dobanzi reduse si fixe la lei de pana la 4,5% anual.

Conform contractelor de economisire-creditare HVB Banca pentru Locuinte, pentru a beneficia de un credit cu dobanda avantajoasa, clientul trebuie sa economiseasca un minim de 40% din suma contractata, sa fie clientul bancii de minim 18 luni si sa atinga cifra de evaluare in al carei calcul banca are in vedere perioada de economisire si volumul dobanzilor acumulate.

Lansata in luna septembrie 2005, HVB Banca pentru Locuinte este banca de economisire-creditare pentru domeniul locativ, a carei actionari sunt VEREINSBANK VICTORIA BAUSPAR AG Munchen 55%, BANK AUSTRIA CREDITANSTALT AG Viena 35% si HVB TIRIAC BANK ROMANIA SA 10%.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: