CCIB a pregatit 200 de specialisti in managementul proiectelor europene

Data publicarii: 15-05-2007 | Economie

Aproximativ 200 de romani au obtinut diploma de consultanti specialisti in accesarea fondurilor europene, prin intermediul cursurilor organizate de Camera de Comert si Industrie Bucuresti (CCIB), a declarat presedintele CCIB, Stefan Popa.

Pana in prezent au fost organizate sapte serii de cursuri cu tema "Proiectarea si managementul proiectelor europene" si, conform presedintelui CCIB, este posibil ca in luna iunie sa mai fie organizata inca una. "Teoretic, absolventii sunt specialsti in elaborarea de proiecte privind accesarea fondurilor europene, insa acest lucru depinde de cat de mult a asimilat fiecare", a spus Aurelia Haidimoschi, referent economist  in cadrul Compartimentului de pregatire antreprenoriala din cadrul CCIB.

Potrivit acesteia, absolventilor nu li se ofera automat, de catre CCIB, posibiliatea de a elabora proiecte pentru accesarea fondurilor europene. "Dupa ce a absolvit, fiecare isi vede singur de ceea ce are de facut mai departe. Daca vor avea posibilitatea sa aplice ceea ce au invatat in cadrul cursurilor, depinde doar de ei", a spus Aurelia Haidimoschi.

Cursurile, organizate de CCIB in colaborare cu Universitatea Politehnica Bucuresti, au fost sustinute de profesorul universitar Andrei Szuder, expert european in accesarea fondurilor.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: