NBG ofera un serviciu de transfer rapid de bani strainilor ce lucreaza in Grecia

Data publicarii: 17-05-2007 | Finante-Banci

National Bank of Greece a lansat un nou serviciu de transfer de bani prin ATM (bancomat) pentru cetatenii altor tari care locuiesc si muncesc in Grecia, prin care le permite acestora sa trimita bani acasa rapid si in siguranta, 24 de ore pe zi, sapte zile pe saptamana, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Serviciul este disponibil tuturor clientilor care deschid la NBG in Grecia, noul cont "Family Fast". Acest serviciu se adreseaza cetatenilor altor tari care locuiesc in Grecia si ofera o serie de avantaje la aceasta metoda inovativa de a transmite bani.

Acestia pot trimite simplu si rapid bani celor de acasa, direct de la ATM-urile NBG mentionand doar unde vor sa trimita banii. Transferul se face in timp real. ATM-urile si POS-urile NBG au fost recent modernizate pentru a permite acestui nou serviciu sa fie folosit din mai mult de 1.300 locuri din toata tara.

In acest moment, tarile de destinatie pentru transmiterea de bani prin ATM-urile NBG sunt atat Romania cat si Moldova.

Clientii NBG care aleg Banca Romaneasca in Romania vor avea si un discount de 50% la costul  trimiterii, care va fi inapoiat in contul expeditorului la sfarsitul lunii in care se face tranzactia.

Costul trimiterii de bani prin ATM-urile National Bank of Greece este 10 euro pe tranzactie, in comparatie cu 17 euro pe tranzactie pentru realizarea aceleiasi tranzactii la ghiseul bancii. Comisionul se retine din contul expeditorului la momentul tranzactiei si acopera cheltuielile facute de banca in strainatate.

In consecinta, beneficiarul banilor nu va mai plati nici o taxa de transfer.

Pentru incasarea banilor prin Banca Romaneasca, este necesar ca beneficiarii sumelor sa aiba deschis un cont curent la una din sucursale. Banca Romaneasca nu percepe nici o taxa si nici un comision pentru deschiderea de cont.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: