Adrian Georgescu: Omul fara card

Data publicarii: 19-05-2007 | Lifestyle

"Ii invidiez pe oamenii care deschid portofelul si au inauntru randuite, ca borcanele de muraturi pe rafturi, multe carduri", scrie Adrian Georgescu in Evenimentul Zilei. Pentru banci, linii aeriene, supermarketuri, farmacii, RATB si multe altele. Cunosc un tip care pastreaza special la vedere cardurile de acces de la toate camerele de hotel in care a stat.

Intri sa-ti iei salam si vanzatoarea te intreaba: "Aveti card la noi?". "Nu", raspunzi. Femeia clatina din cap mustratoare si se intinde spre teancul de cartonase, in timp ce intreaba: "Va fac?". "Nu. Eu vreau salam". Se opreste mirata. "Stiati ca daca acumulati 1.000 de puncte puteti cumpara articolele care costa peste 100 lei cu 0,1 la suta reducere?". "Nu pot sa mananc atat salam". In spate, coada freamata de nerabdare. "Pe ce lume traieste asta?".

La metrou, fata de la ghiseu imi tine un scurt curs de marketing prin gemulet. E mai rentabil cardul cu zece calatorii decat cel cu doua. Cand ii cer cinci carduri de doua calatorii ma fulgera cu privirea si mi le arunca prin semicercul decupat ca unuia care nu merita progresul.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: