Banca Comerciala Romana a obtinut avizul de operare pe piata de capital

Data publicarii: 24-05-2007 | Finante-Banci

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM) a acordat in aceasta saptamana, avizul Bancii Comerciale Romane (BCR) pentru a putea opera pe piata de capital din Romania, oferind servicii specifice intermediarilor, potrivit datelor publicate in Buletinul arbitrului pietei.

Banca Comerciala Romana  va putea desfasura activitatile corespunzatoare serviciilor de investitii financiare conform reglementarilor arbitrului pietei. Atestatul acordat de CNVM intra in vigoare la data comunicarii catre banca.

Grupul BCR include, pe langa Banca Comerciala Romana, firmele BCR Asigurari, BCR Leasing, BCR Asset Management (administarre de active), BCR Securities (brokeraj). BCR este cea mai mare banca din Romania, cu active de peste 14,6 miliarde euro la finele primului trimestru.

Comisia Nationala a Valorilor Mobiliare (CNVM), a inscris in registrul sau, in aceasta saptamana 17 societati de brokeraj din Marea Britanie si una din Cipru, ridicand pana aproape de 60 numarul celor care pot activa pe piata romaneasca.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: