Wizz Air va introduce la sfarsitul lunii octombrie curse pe ruta Targu Mures-Londra

Data publicarii: 07-06-2007 | Turism

Compania low-cost Wizz Air va introduce, incepand cu 30 octombrie, o cursa pe ruta Targu Mures - Londra, cu o frecventa de trei zboruri pe saptamana, aceasta urmand sa completeze cele opt rute pe care compania efectueaza zboruri in prezent, potrivit unui comunicat al companiei.

Tot in luna octombrie Wizz Air va lansa noi curse din Bucuresti catre Valencia, Parma si Liverpool, se arata in comunicatul remis, joi, de compania aeriana.

"Biletele pentru cursa Targu Mures-Londra Luton sunt deja disponibile si pot fi achizitionate la preturi incepand de la 116 lei, tarif care incluse si taxele pentru o singura calatorie, prin intermediul site-ului wizzair.com sau al call centre-ului Wizz Air (+40 3 64 40 2000)", se mai spune in comunicat.

Wizz Air opereaza 90 de zboruri din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Croatia, Slovenia si Romania catre 48 de destinatii europene. In Romania, Wizz Air opereaza pe aeroportul din Bucuresti cu sapte curse si pe cel din Targu Mures cu o cursa, cu destinatiile Barcelona, Budapesta, Dortmund, Londra si Roma. In prezent, flota Wizz Air este formata din 11 aeronave Airbus A320. Reprezentantii Wizz Air estimeaza ca, pana in 2012, flota sa aiba 53 de aeronave, primele sapte urmand sa fie achizitionate in martie 2008. In 2006 Wizz Air a transportat peste trei milioane de pasageri.

NewsIn