Microsoft va vinde Office 2007 pe piata romaneasca si in sistem de cartele pre-platite

Data publicarii: 20-06-2007 | IT&C

Microsoft va lansa, pe piata romaneasca, la sfarsitul lunii iulie un sistem de licentiere a suitei de programe software de birou, Office 2007, pe baza de cartele pre-platite, a declarat miercuri directorul general al subsidiarei din Romania, Silviu Hotaran.

Cartelele vor fi disponibile in comert si ofera trei luni de functionare a produselor din suita office: Word, Excel, PowerPoint si Access. Pe cartele este tiparit un cod de activare format din 25 de caractere. La expirarea perioadei de abonare, softul va trece in modul de functionalitate redusa. Utilizatorii vor putea vedea si tipari documentele deja existente, dar nu vor putea sa creeze documente noi sau sa le modifice pe cele existente inainte de reinnoirea abonamentului.

Noua metoda de licentiere se adreseaza companiilor mici, celor cu activitate sezoniera, firmelor care lucreaza pe baza de proiect si utilizatorilor individuali.

Microsoft Romania va incheia anul fiscal 2007 (pe 30 iunie) cu un ritm de crestere de peste 50%, unul dintre cele mai mari din ultimii ani. Filiala din Romania avea in decembrie 1996, la deschidere, cinci angajati. Numarul acestora va ajunge la 200, la sfarsitul anului 2007, incluzand angajatii din centrul global de suport tehnic.

Fondata in 1975, Microsoft (Nasdaq "MSFT") este cea mai mare companie producatoare de software, servicii si tehnologii Internet pentru calculatoarele personale si pentru mediul de business. Microsoft si-a inceput operatiunile in EMEA in 1982. In aceasta regiune, Microsoft a angajat peste 12.000 de persoane in peste 60 de filiale, oferind produse si servicii in 138 de tari si teritorii.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: