Facturile Apa Nova pot fi platite si in reteaua UniKasa oferita de Citibank

Data publicarii: 27-06-2007 | Finante-Banci

Citibank Romania a extins gama de facturi ce pot fi platite prin reteaua UniKasa, prin incheierea unui parteneriat cu Apa Nova Bucuresti, concesionarul serviciilor publice de apa si canalizare din capitala, a anuntat banca intr-un comunicat. Clientii Apa Nova Bucuresti isi pot plati, astfel, facturile intr-un adin cele 13 statii Agip si noua magazine Domo din capitala, in care se afla puncte UniKasa.

"Centrele de plata UniKasa create pentru achitarea cu numerar a facturilor sunt destinate tuturor consumatorilor finali, indiferent daca acestia sunt sau nu clienti Citibank. Dezvoltarea retelei de unitati UniKasa prin incheierea de parteneriate cu mari lanturi comerciale, completata cu extinderea gamei de facturi acceptate pentru incasare constituie coordonatele principale ale strategiei de promovare a conceptului de <>", a spus directorul general adjunct al Citibank Romania, Cristela Georgescu.

Serviciul UniKasa ofera in prezent peste 30 de unitati in intreaga tara, centrele fiind amplasate in 20 de benzinarii Agip si 13 magazine Domo, iar serviciul urmeaza sa fie extins in 40 de magazine Domo pana la finalul acestui an, a mai anuntat banca. UniKasa permite tuturor utilizatorilor plata facturilor CEZ, Vodafone, Avon, Romtelecom, Electrica (Bucuresti si Ilfov), Zapp si CEZ (fosta Electrica Oltenia), iar serviciul este gratuit.

Apa Nova Bucuresti este, din 2000 pe o perioada de 25 de ani, concesionarul serviciilor publice de apa si canalizare din Municipiul Bucuresti. Obiectul sau principal de activitate il constituie gestiunea resurselor de apa, tratarea si distribuirea apei catre populatie.

Citigroup este prezent pe piata romaneasca prin Citibank Romania, care detine, in prezent, opt sucursale destinate firmelor si  31 agentii CitiFinancial, prin care furnizeaza credite populatiei. CitiFinancial isi deserveste clientii si prin cei 500 de agenti de vanzari directe din 35 de centre situate in intreaga tara.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: