ProCredit Bank aniverseaza 5 ani pe piata bancara prin majorarea dobanzilor la depozite

Data publicarii: 28-06-2007 | Finante-Banci

ProCredit Bank implineste la inceputul lunii iulie 5 ani pe piata din Romania. Pentru a marca acest eveniment, banca a pregatit o oferta atat pentru clientii actuali, cat si pentru cei potentiali. Astfel, in perioada 25 iunie 2007 - 31 iulie 2007 in toate cele 33 de agentii si sucursale ale ProCredit Bank se desfasoara o Campanie Aniversara prin care clientii au posibilitatea sa-si majoreze economiile. Pentru Depozitele in LEI la 1 luna, 3 luni, 6 luni si 12 luni deschise in aceasta perioada, clientii vor beneficia de o dobanda majorata cu 0,5% pe an fata de dobanda standard.

De asemenea, ProCredit Bank ofera siguranta economiilor clientilor pentru ca toate dobanzile sunt fixe pe durata constituirii depozitului si toate sumele sunt garantate de Fondul de Garantare a depozitelor in limita a 20.000 EURO sau echivalent.

Mai mult decat atat, Depozitele de la ProCredit Bank nu au comision de administrare si depunere numerar.

"In urma cu 5 ani deschideam prima sucursala. Astazi, avem 33 de locatii si peste 80.000 de clienti. Am reusit sa ne indeplinim misiunea si am transmis atat angajatilor nostri, cat si clientilor, increderea noastra in reusita. La aniversare, multumim tuturor celor care au avut incredere in serviciile ProCredit Bank si alaturi de care am crescut pana la 5 ani", a declarat Michael Kowalski Director General ProCredit Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: