10 sucursale Piraeus Bank intr-o singura luna

Data publicarii: 15-06-2006
Urmand strategia de dezvoltare a retelei la nivel national inceputa in anul 2005, Piraeus Bank Romania va deschide in  luna iunie 10 noi sucursale in Bucuresti, Baia Mare, Satu Mare, Bistrita, Slatina, Focsani, Alexandria, Braila si Ramnicu Valcea, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Acest lucru face din  Piraeus banca cu cea mai rapida dezvoltare a retelei de sucursale intr-o singura luna. Aceste noi deschideri aduc Piraeus Bank mai aproape de obiectivul de dublare a numarului de sucursale, strategia fiind ca pana la finele anului 2006 banca sa fie prezenta in fiecare resedinta de judet.

„Piraeus Bank Romania are ca obiectiv consolidarea prezentei pe piata romaneasca si in acest sens s-au facut investitii considerabile in ceea ce priveste dezvoltarea sucursalelor, a produselor si a sistemelor informatice, prin acest lucru urmarindu-se adaptarea la cerintele pietei si permanenta satisfacere a nevoilor clientilor”, a declarat dna Irina Papadopoulou, Director Retea Sucursale Piraeus Bank Romania.
 
Piraeus Bank Romania le ofera clientilor sai credite extrem de avantajoase, o gama completa de produse si servicii bancare, asigurandu-le in acelasi timp consultanta permanenta. Creditele ipotecare si imobiliare, creditele de refinantare si de consum, solutiile de economisire, cardurile VISA sau solutiile integrate de finantare a IMM-urilor sunt doar cateva dintre produsele competitive ale bancii. Politica bancii este orientata deopotriva spre segmentul de Retail – persoane fizice si Intreprinderi Mici si Mijlocii, cat si pe segmentul Corporate.

Despre Piraeus Bank Group

Piraeus Bank Romania a luat fiinta in anul 2000, prin preluarea de catre Piraeus Bank Group a unei banci deja existente pe piata romaneasca, si anume Pater Credit Bank. Astazi banca detine 30 de sucursale pe intreg teritoriul tarii.
Piraeus Bank Group este una dintre cele mai dinamice si active organizatii financiare din sud-estul Europei, cu 418 reprezentante si actiuni in valoare de 21.8 miliarde Euro.
Piraeus Bank, compania mama a Grupului, a fost fondata in 1916 in Grecia.
Banca conduce astazi un grup de companii implicate in activitati financiare si bancare de pe piata sud-est europeana, precum si din Londra sau New York.
Grupul este implicat in toate sectoarele activitatii bancare precum retail banking, intreprinderi mici si mijlocii, corporate banking, piete de capital si investment banking, leasing si finantarea sectorului naval.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: