OTP Bank reduce dobanda la creditul de nevoi cu ipoteca in franci elevetieni

Data publicarii: 09-07-2007 | Finante-Banci

OTP Bank Romania promoveaza creditul pentru nevoi personale cu garantie ipotecara in perioada 9 iulie-31 august 2007, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Special pentru aceasta promotie, creditul pentru nevoi personale cu garantie ipotecara de la OTP Bank Romania se acorda pe o perioada maxima de rambursare de 30 de ani si are o dobanda de 5.7%  pe an la franci elvetieni, dar poate fi acordat si in lei sau euro. OTP Bank Romania nu percepe nici un comision de administrare a creditului sau a contului curent si nici un fel de taxa de deschidere a contului curent.

Beneficiaza de avantajele acestei promotii atat creditele noi de nevoi personale cu garantie ipotecara, cat si cele prin care se refinanteaza alte credite. Garantia creditului va fi o ipoteca asupra unui imobil pe care il detine clientul sau o terta persoana sau asupra unui imobil care este deja ipotecat in favoarea OTP Bank Romania.

Pentru clientii care la data rambursarii finale a creditului au intre 65 si 70 de ani, este obligatorie incheierea unei polite de asigurare care acopera riscul de deces din orice cauza, polita care va fi cesionata in favoarea OTP Bank Romania pe toata durata creditului.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: