Raiffeisen Bank acorda credite imobiliare in lei cu dobanda fixa de 5,5% in primul an

Data publicarii: 10-07-2007 | Finante-Banci

In perioada 5 iulie - 30 septembrie 2007, Raiffeisen Bank ofera credite imobiliare/ipotecare in lei cu o dobanda promotionala, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Creditele in lei "Casa Ta" pentru cumpararea de locuinte, case de vacanta, terenuri, pentru modernizare si construire imobile beneficiaza de o dobanda de 5,5% pe an (dobanda fixa valabila in primul an).

De asemenea, creditul in lei pentru nevoi personale nenominalizate cu ipoteca "Flexicredit Plus" are o dobanda promotionala de 6% pe an (dobanda fixa valabila in primul an). Promotia se desfasoara in perioada 5 iulie - 30 septembrie 2007 si este disponibila in toata reteaua de unitati Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank ofera clientilor si posibilitatea refinantarii creditelor imobiliare/ipotecare cu dobanda fixa in primul an: 6,65% pentru creditele in euro si 4,9% pentru franci elvetieni.

Promotia de credite imobiliare/ipotecare lansata de Raiffeisen Bank este valabila in toata reteaua  bancii, inclusiv in cele sase centre specializate in astfel de credite - Raiffeisen Casa Ta din Bucuresti (doua), Constanta, Timisoara, Pitesti si Cluj Napoca.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: