Cel mai tanar client Raiffeisen Banca pentru Locuinte are doar 22 de zile

Data publicarii: 11-07-2007 | Finante-Banci

Cel mai tanar titular al unui contract de economisire-creditare incheiat cu Raiffeisen Banca pentru Locuinte are doar 22 de zile. Contractul, cu o valoare de 24.000 RON, a fost incheiat de parintii unei fetite cu domiciliul in Oradea.

"Dupa cum se poate observa incercam sa acoperim, prin produsele noastre, toate  segmentele de varsta: de la nou nascuti, cum este cazul fetitei de 22 de zile, pana la pensionari, cel mai in varsta client al nostru depasind 90 de ani. Faptul ca produsele de economisire-creditare nu mai sunt vazute neaparat doar ca instrumente de creditare si ca exista oameni care se gandesc la viitor si prin prisma economisirii, ne face sa credem ca aceste produse incep sa-si gaseasca un loc bine definit pe piata bancara romaneasca",  a declarat Ionut Costea, presedintele RBL.

Filozofia produselor consta in combinarea unei etape de economisire cu una de creditare. In acest sens, cei care incheie contracte de economisire-creditare trebuie sa economiseasca o perioada de timp dupa care pot obtine credite cu dobanzi fixe pe toata perioada creditului, mult sub nivelul pietei, de 6% pe an.  Pe toata perioada de economisire, clientii primesc la soldul economisit o prima de stat care in acest moment este de 15% pe an, dar nu mai mult de 150 de euro, si o dobanda de 3% oferita de banca.

Finantarile obtinute pot fi folosite doar pentru renovare, modernizare, extindere, constructie sau cumparare de locuinte.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: