Real si-a propus sa detina 21 de magazine in Romania anul viitor

Data publicarii: 14-07-2007 | Afaceri

Real Hypermarket Romania intentioneaza sa deschida cate sase magazine anul acesta si anul viitor pentru a ajunge la un total de 21, cu o investitia medie de aproximativ 16 milioane euro pentru fiecare dintre ele, au declarat reprezentantii companiei.

"Primul magazin al retelei Real a fost inaugurat la Timisoara in martie 2006 si, in decurs de un an, am ajuns sa operam noua magazine in cele mai importante orase din tara. In 2007 ne propunem sa inauguram primele doua hipermarketuri in Bucuresti, carora li se vor adauga alte doua anul viitor. Pana la sfarsitul anului in curs ne propunem sa avem 15 magazine in Romania, iar in 2008 vom ajunge la o retea de 21 de magazine" a declarat directorul general Real Hypermarket Romania, Tjeerd Jegen.

In urma accelerarii procesului de extindere, Real a decis relocarea birourilor centrale in zona de est a Bucurestiului. Noul sediu are o suprafata totala de 2.400 metri patrati si dispune de spatii de birouri, sali de conferinte, cabinet medical si o parcare de aproximativ 200 de locuri.

Divizia Real Hypermarket este parte a grupului Metro AG, prezent in 30 de tari si care opereaza peste 2.200 de magazine unde lucreaza aproximativ 250.000 de angajati.

In Germania, compania Real SB Warenhaus GmbH are 370 de hipermarketuri unde aproape un milion de germani isi fac cumparaturile zilnice. Real Hypermarket a intrat pe piata internationala in 1997, odata cu deschiderea primelor magazine din Polonia. Astazi compania are 44 de magazine in Polonia, Turcia, Rusia si Romania.

NewsIn