Raiffeisen Bank acorda credite imobiliare in CHF cu o dobanda fixa de 3,9% in primul an

Data publicarii: 21-07-2007 | Finante-Banci

In perioada 20 iulie - 31 decembrie 2007, Raiffeisen Bank ofera credite imobiliare/ipotecare in franci elvetieni (CHF) cu dobanda promotionala, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Creditele in CHF pentru cumpararea de locuinte, case de vacanta, terenuri si pentru modernizare si construire imobile, "Casa Ta", beneficiaza de o dobanda de 3,9% pe an (dobanda fixa valabila in primul an).

De asemenea, creditul in CHF pentru nevoi personale nenominalizate cu ipoteca "Flexicredit Plus" are o dobanda promotionala de 4,9% pe an (dobanda fixa valabila in primul an) in perioada 20 iulie - 31 decembrie 2007.

Raiffeisen Bank ofera clientilor si posibilitatea refinantarii creditelor imobiliare/ipotecare cu dobanda fixa in primul an: 3,9% pentru creditele in franci elvetieni. Refinantarea creditelor de nevoi personale se poate face prin "Flexicredit Integral", care va beneficia de dobanda fixa pentru primul an, de 4,9% la CHF, in perioada promotiei.

Promotia de credite garantate cu ipoteca lansata de Raiffeisen Bank este valabila in toata reteaua  bancii, inclusiv in cele sase centre specializate in astfel de credite - Raiffeisen Casa Ta din Bucuresti (doua), Constanta, Timisoara, Pitesti si Cluj Napoca.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: