Bank Leumi modifica dobanzile la creditele ipotecare si la cele de nevoi personale

Data publicarii: 30-07-2007 | Finante-Banci

Pentru cele doua credite dobanda este fixa pentru primele 12 luni, de doar 5% p.a. la creditele in EUR si LEI, se arata intr-un comunicat de presa al Bank Leumi remis BankNews.ro. Dupa primul an, dobanzile vor fi calculate in functie de evolutia Bubor/Euribor la 3 luni. Creditul pentru achizitii imobiliare cu ipoteca este adresat celor care doresc sa achizitioneze proprietati imobiliare dar si celor care doresc refinantarea unui credit contractat de la o alta banca. Dobanda anuala efectiva este de 5.3% p.a. (calculat la 30.000 EUR si 30 ani, respectiv 100.000 RON/ 30 ani pentru creditul de nevoi personale cu ipoteca)

Se acorda pe o perioada de 30 de ani, fara limita de suma, valoarea maxima a finantarii fiind de 75% din valoarea imobilului achizitionat. Este destinat persoanelor angajate cu contract de munca, pensionarilor, persoanelor fizice autorizate dar si celor care obtin venituri din dividende sau contracte de cesiune a drepturilor de autor.

Produsul se adreseaza  persoanelor angajate cu contract de munca, pensionarilor, persoanelor fizice autorizate dar si celor care obtin venituri din dividende sau contracte de cesiune a drepturilor de autor.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: