SkyEurope va opera din octombrie si de pe aeroportul din Timisoara

Data publicarii: 03-08-2007 | Economie

Compania SkyEurope a anuntat, vineri, ca va opera curse spre Viena,din toamna, de pe aeroportul din Timisoara, iar frecventa curselor zilnice din Bucuresti va fi de doua zboruri, urmand ca in luna august sa scoata la vanzare bilete, pentru toate destinatiile, care vor presupune doar plata taxelor.

Potrivit reprezentantilor companiei aeriene, din 29 octombrie, va fi introdusa o cursa Timisoara-Viena si retur, cu o frecventa de patru zboruri saptamanale. Incepand cu luna august, pretul biletelor pentru aceasta cursa va fi de un cent plus taxele de aeroport, astfel incat pretul unei calatorii dus intors Timisoara-Viena va fi de 54 euro. In acest moment, compania opereaza pe rutele Bucuresti-Viena, Bucuresti-Roma si retur.

De asemenea, in orarul de toamna va fi introdusa o noua cursa pentru destinatia Bucuresti-Viena, fiind vorba de o cursa care va pleca din Bucuresti la ora 06.20 si va ajunge la 09.00. Compania are in prezent o cursa zilnica catre Viena.

Operatorul a anuntat ca vor fi scoase la vanzare, in perioda 31 iulie-5 august, bilete de avion, cate Viena si Roma, pentru care clientii trebuie sa plateasca numai taxele de aeroport, mai exact 29 euro pe segment. Pasagerii pot utiliza biletele in intervalul 5 noiembrie 2007 -18 martie 2008. Promotia esta valabila in limita locurilor disponibile.

SkyEurope aeste o companie aeriana low-cost cu baze operationale proprii in Viena, Bratislava, Budapesta, Varsovia, Cracovia si Praga. SkyEurope opereaza o retea de 92 rute pe 39 de destinatii in 19 tari europene si are in prezent o flota de 14 aeronave Boeing 737-700, iar pana la sfarsitul anului 2011 SkyEurope va avea o flota de 32 aeronave. Compania are peste 850 angajati.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: