Sony a lansat un aparat foto care se poate declansa cand detecteaza un zambet

Data publicarii: 22-08-2007 | Media

Sony a lansat noi modele de aparate foto din gama Cybershot care includ o functie de detectie a fetei ce permite camerei sa se declanseze in mod automat in momentul detectarii unui zambet, a anuntat compania. Sony a lansat modelele T200 si T70, ale caror functii de detectie a fetei ajusteaza in mod automat expunerea, flash-ul si alte setari, pentru a realiza portrete cu claritate sporita. Daca se gasesc mai multe persoane in cadru, fotograful poate alege, cu ajutorul ecranului tactil, un subiect principal, iar aparatul va mentine automat imaginea focalizata pe acea persoana.

Sistemul poate surprinde momentul cand o persoana zambeste si poate realiza un instantaneu fara a necesita apasarea butonului. Sistemul poate realiza pana la sase instantanee cu zambete, in serie. Functia de detectie a fetei poate fi activata sau dezactivata prin atingerea, pe ecranul tactic, a fetei persoanei fotografiate. Ambele modele sunt dotate cu camere foto de 8.1 megapixeli.

Sony are aproximativ 163.000 angajati la nivel mondial si a raportat, pentru anul fiscal incheiat la 31 martie 2007, vanzari de 55,83 miliarde de euro.

NewsIn