Credit Europe Bank imbunatateste conditiile de acordare a liniei de credit Suport IMM

Data publicarii: 04-09-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Bank ofer linia de credit Suport IMM pe 36 de luni, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "Pentru ca dorim sa sprijinim in continuare IMM-urile in dezvoltarea si consolidarea activitatii lor, am imbunatatit produsul Suport IMM, oferind o perioada de creditare de pana la 36 luni", a declarat Tamer Ozatakul, Presedintele Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Suport IMM este o linie de credit  pentru sustinerea activitatii curente, destinata finantarii stocurilor, platilor catre furnizori, dar si a acoperirii altor cheltuieli pe termen scurt cu care se confrunta intreprinzatorii mici si mijlocii din Romania.

Facilitatea de tip revolving ofera acum posibilitatea de creditare pentru o perioada de 36 luni, cu posibilitate de prelungiri succesive, iar suma maxima finantata este de pana la 25% din cifra de afaceri a companiei. In plus, clientii care opteaza pentru produsul Suport IMM, pot opta si pentru un credit Prompt IMM - facilitate de tip overdraft, atasata contului curent.

Beneficiarii eligibili pentru un credit Suport IMM sunt companiile stabile din punct de vedere financiar, care au experienta in domeniu de minim 1 an, si nu sunt inregistrate cu credite restante sau cu incidente in Centrala Incidentelor de Plati. 

Produsul Suport IMM este disponibil in toate sucursalele Credit Europe Bank.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: