Compania de Autostrazi va publica pe internet facturile furnizorilor de servicii

Data publicarii: 05-09-2007 | Finante-Banci

Compania de Autostrazi va publica, zilnic, facturile transmise de furnizorii de produse si servicii catre institutie, astfel incat sa fie eliminate problemele legate de inregistrarea facturilor si acceptarea lor la plata si pentru a evita speculatiile referitoare la solutionarea preferentiala. "CNADNR doreste inhibarea aparitiei problemelor sesizate de furnizori,  referitor la faptul ca inregistrarea facturilor, circuitul acestora in Companie precum si acceptarea lor la plata se dovedeau a fi deosebit de greoaie si, de asemenea, pentru evitarea speculatiilor referitoare la solutionarea preferentiala a facturilor", se arata in comunicatul Companiei.

Situatia facturilor poate fi vizionata la adresa andnet.ro, sectiunea ''Registrul operatiunilor generatoare de obligatii de plata'', si include atat facturile CNADNR Central, cat si a celor sapte directii regionale de drumuri si poduri.

In cadrul aceluiasi sistem poate fi urmarit intregul circuit al facturilor, de la inregistrare pana la ordinul de plata. Registrul este actualizat zilnic in jurul orei 16.30 si cuprinde pentru fiecare factura, numele furnizorului, valoarea, informatii despre obiectul facturarii, data scadentei, etc.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: