Oracle ofera solutii specifice pentru intreprinderile mici si mijlocii

Data publicarii: 06-09-2007 | Afaceri

Oracle a anuntat astazi ca firma de cercetare independenta Forrester Research a confirmat capabilitatile de specializare pe industrii verticale ale aplicatiilor Oracle pentru intreprinderile mici si mijlocii, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Cele mai puternice capabilitati de specializare ale aplicatiilor Oracle vizeaza in special sectorul public, serviciile financiare, utilitatile, sectorul de telecomunicatii si industria de retail.

Intr-un raport efectuat de Forrester Research, referitor la intensificarea competitiei vendorilor de ERP pentru clientii din zona IMM, publicat in august 2007, compania a studiat modul in care 25 de vendori ERP raspund la cerintele de business ale clientilor din sectorul IMM.  Conform raportului Forrester, strategia Oracle Accelerate "reprezinta punctul forte al strategiei go-to-market pentru clientii din sectorul IMM"1. Cercetarea scoate in evidenta faptul ca liniile de produse Oracle E-Business Suite, JD Edwards, PeopleSoft si Siebel stau la baza a peste 20.000 de solutii specifice care pot raspunde cerintelor de business ale clientilor din sectorul IMM.

"Clientii nostri din sectorul IMM ne spun ca au nevoie de aplicatii specializate pe industrii, acestea fiind cele care intrunesc cerintele lor unice de business", a declarat Tonz Kender, Oracle Senior Vice President, Global SMB Business Unit. "Ne bucuram ca studiul Forrester confirma capacitatea Oracle de a furniza solutii specializate pe multiple industrii verticale".

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: