Genius va lansa in Romania un mouse antibacterian pana la finele lui 2007

Data publicarii: 08-09-2007 | IT&C

Compania Genius a lansat recent la nivel mondial, mouse-ul Treveler 315 Laser, primul mouse antibacterian din lume, pe care il va introduce si pe piata romaneasca pana la sfarsitul anului 2007, la un pret de 60 lei, a informat compania. Traveler 315 Laser are o viteza de 1.600 dpi, scroll, iar datorita tehnologiei laser, mouse-ul are o precizie mult mai mare decat cea a mausilor optici. Tehnologia Nano-Tech, stratul superior cu care este acoperit mouse-ul, impiedica stagnarea bacteriilor pe suprafata mouse-ului.

Acest tip de mouse vine in intampinarea reducerii diferitelor tipuri de infectii in locurile care necesita utilizarea unui singur mouse de catre mai multi utilizatori, de exemplu in scoli, sau salile de internet. Pretul mouse-ului Traveler 315 este de aproape 60 lei.

Tot pana la sfarsitul lui 2007, compania Genius va lansa in Romania un nou model de webcam cu ajutorul caruia se pot face fotografii in timpul convorbirilor prin intermediul programelor de Instant Messaging. Noul webcam Eye 312 este compatibil cu orice program de Instant Messaging: Yahoo Messenger, MSN Messenger, AOL Instant Messenger sau Skype. Eye 312 este echipat cu lentile VCA cu senzor CMOS ce confera o mai mare claritate a imaginii.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: