UniCredit Tiriac atrage atentia asupra incercarilor de fraudare a clientilor Vodafone

Data publicarii: 13-09-2007 | Finante-Banci

UniCredit Tiriac Bank a anuntat, miercuri, ca a primit sesizari in ultimele zile cu privire la un presupus concurs organizat de banca prin care se incearca fraudarea clientilor Vodafone si atrage atentia persoanelor care primesc astfel de mesaje ca acestea nu vin din partea angajatilor bancii.

"Mai multe persoane au fost anuntate prin mesaje SMS sau direct, de catre persoane care se recomanda drept angajati ai UniCredit Tiriac Bank, ca sunt castigatorii unui autoturism, premiu al unei oferte promotionale speciale a bancii. Pentru a intra in posesia premiului sunt informati ca este necesar sa plateasca o anumita suma de bani (credit Vodafone) sau ca trebuie sa trimita codul de reincarcare al unei cartele telefonice noi Vodafone", se arata in comunicat.

UniCredit Tiriac Bank a mentionat ca nu are, in prezent, nici o oferta promotionala care sa ofere drept premiu un autoturism Mitzubishi Colt, iar cererile mai sus mentionate nu sunt facute de catre UniCredit Tiriac Bank, ci reprezinta o incercare de fraudare a consumatorilor.

Banca a mai mentionat ca a demarat deja procedurile specifice rezolvarii unui astfel de caz.

NewsIn