Kaufland a investit 8 milioane de euro intr-un hipermarket din Odorheiu Secuiesc

Data publicarii: 18-09-2007 | Afaceri

Cel de-al 31-lea hipermarket Kaufland se deschide in data de 20 septembrie  2007 la Odorheiu Secuiesc, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Investitia se ridica la aproximativ 8 milioane de Euro. Pe terenul de 19.983 de metri patrati a fost ridicat magazinul Kaufland, pe  o suprafata de 4.547 de metri patrati si o parcare pentru clienti de 251 de locuri. Prin investitia de la Odorheiu Secuiesc au fost create 150 de noi locuri de munca permanente in cadrul magazinului si 110 locuri de munca temporare in perioada de constructie si amenajare a magazinului.

Kaufland se ghideaza dupa principiul "totul sub acelasi acoperis", oferind produse variate, care acopera necesarul zilnic al clientului. Oferta cuprinde produse marca proprie, produse oferite de producatorii regionali si de marca.

Divizia Kaufland face parte din concernul Lidl & Schwarz Co&KG, cu peste 200.000 de angajati in intreaga Europa. Concernul Kaufland detine in total aproape 800 de magazine in Germania, Cehia, Slovacia, Polonia, Croatia, Bulgaria si Romania.

Kaufland Romania a creat pana acum aproximativ 5.800 de noi locuri de munca, la sediul central, in cele treizeci de magazine deschise pana in prezent, precum si la sediul logistic situat in Parcul Industrial Ploiesti. Pana in momentul actual, investitia totala a ajuns la aproximativ 354 de milioane de Euro.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: