Credit Europe Bank - a opta banca care accepta toate cardurile VISA si MasterCard

Data publicarii: 20-09-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Bank (Romania) S.A. a finalizat procesul de certificare cu organizatiile internationale de carduri Visa si MasterCard in ceea priveste acceptarea la plata la POS-urile sale a tuturor cardurilor emise sub aceste sigle, devenid a opta banca de pe piata romaneasca capabila sa ofere acest serviciu comerciantilor si implicit detinatorilor de carduri, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

Procesul de certificare privind acceptarea in reteaua proprie de POS-uri a fost finalizat cu succes in data de 21 august 2007 pentru cardurile emise sub sigla MasterCard si in data de 30 august pentru cele emise sub sigla Visa.

Proiectul a fost considerat de mare anvergura, banca optand pentru certificarea nu numai a  cardurilor cu banda magnetica, dar si a cardurilor cu CHIP. Totodata, intreaga retea de ATM-uri a bancii este incepand cu datele mentionate mai sus, gata sa accepte si CHIP cardurile.

"Ne face o deosebita placere sa anuntam incheierea procesului de certificare privind acceptarea tuturor cardurilor emise sub sigla VISA si MasterCard la cele peste 5,500 de POS-uri Credit Europe Bank deja instalate la comerciantii nostri parteneri. Este un pas foarte important in efortul pe care il face Banca noastra in a ridica nivelul calitativ al serviciilor si produselor permanent diversificate pe care le ofera clientilor si partenerilor sai." spune Omer Tetik, Vicepresedinte - Credit Europe Bank (Romania) S.A.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. este activa pe piata romaneasca din Februarie 2000. In calitate de institutie financiara universala, Banca deserveste toate segmentele economice cu o gama variata de produse si servicii, cum ar fi credite de consum, carduri, conturi de economii, certificate de depozit, credite pentru IMM-uri, finantarea capitalului de lucru, finantarea de proiecte si a comertului international.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: