Piraeus Bank Romania acorda credite ipotecare cu dobanda fixa in primul an

Data publicarii: 27-09-2007 | Finante-Banci

Piraeus Bank Romania anunta ca imprumuturile ipotecar-imobiliare pot fi contractate la o dobanda fixa in primul an, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.''Imbunatatirea conditiilor de creditare pentru produsele ipotecar imobiliare deja existente in portofoliul Piraeus Bank Romania aduce avantaje evidente consumatorului. Cel mai important dintre acestea decurge din faptul ca, timp de un an, solicitantul beneficiaza de un cost constant al creditului, platind o rata lunara egala, fara alte comisioane lunare sau anuale. Am urmarit ca prin imbunatatirile operate sa oferim solutii de creditare din ce in ce mai bune si analiza de piata ne-a confirmat prezenta pe primele locuri in topul celor mai avantajoase credite imobiliar-ipotecare cu dobanda fixa in primul an'', a declarat Catalin Parvu, director general retail banking si operatiuni, Piraeus Bank Romania.

Imprumutul este acordat in RON, EUR sau CFH si se adreseaza celor care doresc sa cumpere, sa construiasca sau sa modernizeze un imobil precum si persoanelor care doresc refinantarea unui credit aflat in derulare la o alta banca.

Creditul ipotecar - imobiliar cu dobanda fixa in primul an se acorda pe o perioada de 30 de ani, valoarea minima a sumei acordate fiind de 5.000 euro (sau echivalentul in RON sau CFH), fara a exista un plafon maxim de creditare.

Dupa primele 12 luni de creditare, dobanda va fi revizuibila in functie de indicele de referinta caracteristic monedei de acordare: BUBOR, EURIBOR, LIBOR.

Redactia BankNews.ro