Heribert Kailbach, vicepresedinte nou la Raiffeisen Banca pentru Locuinte

Data publicarii: 08-10-2007 | HR/Cariere

Banca Nationala a Romaniei a aprobat numirea in functia de vicepresedinte al Raiffeisen Banca pentru Locuinte (RBL) a lui Heribert Josef Kailbach, care urmeaza sa preia atributiile lui Hans-Jürgen Ruble, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Heribert Kailbach va coordona Directia de Distributie si Departamentul de Marketing.

Kailbach (49 ani) a  inceput colaborarea cu RBL din aprilie 2007, iar din iulie 2007 a ocupat functia de Director Operatiuni Tranzactii la Raiffeisen Banca pentru Locuinte. Anterior pozitiei detinute in RBL, Heribert Kailbach a ocupat pe rand functiile de director coordonare vanzari strainatate in cadrul Bausparkasse Schwaebisch Hall AG, Director regional la Deutschen Postbank AG si Teamleader Servicii Clienti la Vereinigten Volksbank AG.

Este absolvent al Academiei de Studii Administrative si Economice. A obtinut diploma de "Economist specializat in organizarea si conducerea bancilor" in cadrul seminarului de conducere banci cooperatiste al Academiei Cooperatiilor Germane Schloss Montabaur.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: