Credit Europe Bank va oferi servicii de private banking clientilor cu peste 100.000 de euro

Data publicarii: 10-10-2007 | Finante-Banci

Credit Europe Bank Romania a lansat serviciile de Private Wealth Management incepand cu luna octombrie a acestui an, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. "Serviciile de Private Wealth Management vor fi oferite in cadrul departamentului de Trezorerie, insa banca dispune de o locatie separata pentru acestea, sucursala aflata in Piata Dorobantilor nr 10, o locatie discreta, eleganta si exclusivista, special destinata clientilor de private banking. Ne-am propus ca sucursala Dorobanti Private Banking sa devina un loc unde clientul sa fie in comunicare directa cu bancherul sau personal si, intr-un spatiu personalizat si elegant, sa beneficieze de consultanta in servicii financiare si de investitii", a declarat Tamer Ozatakul presedintele bancii.

"Credit Europe Bank defineste categoria clientilor de private banking raportat la activele lichide de minimum EUR 100.000, insa ia in calcul si detinerile  patrimoniale , cu potentialul de crestere al acestora."

Conform standardelor tipice acestei categorii de servicii, clientii beneficiaza de serviciile unui consilier dedicat , care il cunoaste foarte bine atat pe client, cat si  domeniul acestuia de activitate. II ofera produse personalizate in functie de apetitul pentru risc , de perioadele pentru care doreste sa faca plasamentele , dar si scheme personalizate de finantare , in functie de investitia dorita, se mai arata in comunicat.

Core business-ul activitatii de private banking consta in alocarea activelor clientilor , incepe prin faza de executie a plasamentelor si apoi de urmarire a evolutiei si de realizare a unei diversificari a portofoliului clientului in functie de profilul de risc acceptat de catre client.

In prezent Credit Europe Bank are un portofoliu de 191 clienti de private banking cu un volum de active administrate de EUR 64 mil , iar dintre acestia un numar de 141 de clienti sunt din Bucuresti.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: