Numarul agentiilor Domenia Credit din tara se va dubla pana la sfarsitul acestui an

Data publicarii: 11-10-2007 | Afaceri

Domenia Credit a inaugurat, miercuri, prima sa sucursala din Galati, a 15-a la nivel national, si anunta ca, pana la sfarsitul anului an, va mai deschide alte 15 agentii. Domenia Credit a deschis, miercuri, prima sa agentie in municipiul Galati, oferind clientilor un bonus de 1.000 de lei si o dobanda promotionala de 5,9% la creditele in euro pentru achizitia unei locuinte, contractate pana la sfarsitul acestui an.

"Este vorba de un credit pentru achizitia de locuinta, cu dobanda promotionala de 5,9% in euro. Ca bonus, clientul nostru va primi 1.000 de lei. Conditia este ca noi sa finantam investitia in proportie de 60%. Oferta este valabila pana la 31 decembrie 2007", a declarat directorul sucursalei Domenia Credit din Galati, Silvia Dinu.

Agentia din Galati este a 15-a din Romania, alaturandu-se centrelor din Arad, Bacau, Baia Mare, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Oradea, Sibiu, Timisoara, Targu Mures si Bucuresti, unde functioneaza trei birouri. Potrivit Silviei Dinu, Domenia Credit isi va dubla numarul de sucursale din tara pana la finele acestui an. "Pana la 31 decembrie 2007, Domenia Credit va ajunge la 30 de sucursale. Numai in perioada imediat urmatoare, vor fi inaugurate agentii in Bucuresti, Pitesti si Craiova. Unele dintre ele functioneaza deja, dar nu au fost inaugurate oficial", a spus directorul sucursalei Domedia Credit Galati.
Potrivit aceleiasi surse, Domenia Credit va trece, in 2008, printr-un proces de rebrandare, urmand sa treaca oficial sub umbrela GE Money.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: