Detinatorii de CardAvantaj primesc 0,3% bonus pentru retragerea de numerar la ATM

Data publicarii: 14-10-2007 | Finante-Banci

In perioada 1 octombrie - 31 decembrie 2007 detinatorii de CardAvantaj MasterCard/ Visa primesc 0,3% bonus pentru fiecare retragere de numerar de la bancomatele din tara sau din strainatate, anunta Credit Europe Bank intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro.

"Bonusul acordat pentru retragerea de numerar de la bancomate este un beneficiu important pe care il oferim clientilor nostri in perioada de sfarsit de an, cand se inregistreaza asa-zisa "febra a cumparaturilor" si cand numarul tranzactiilor creste implicit. Este inca un pas in efortul pe care il face Banca noastra in a ridica nivelul calitativ al serviciilor si produselor permanent diversificate pe care le ofera clientilor si partenerilor sai."  spune Omer Tetik, Vicepresedinte - Credit Europe Bank.

Facilitatea de bonus a CardAvantaj a fost dezvoltata prin acordarea, incepand cu luna mai a acestui an, atat a bonusului de 0,3% pentru fiecare cumparatura efectuata in tara sau in strainatate dar si a bonusului acordat la folosirea bonusului. Totodata, pana la finalul acestui an, detinatorii de CardAvantaj MasterCard / Visa beneficiaza de 5% bonus la prima tranzactie efectuata in sistemul de rate la comerciantii parteneri Credit Europe Bank.

Credit Europe Bank (Romania) S.A. detine o cota de 11% din piata cardurilor de credit si cea a POS-urilor, o retea de 107 ATM-uri, 5,500 POS-uri si 95 de sucursale si agentii.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: