Pregateste-te pentru cel mai mare targ de joburi!

Data publicarii: 15-10-2007 | HR/Cariere

Consilierii in cariera le recomanda celor care vor sa participe la targul  "Angajatori de top" sa se pregateasca inainte, cu CV-uri bine redactate, noteaza Evenimentul Zilei. Cea de-a treia editie a celui mai mare targ de cariera de joburi din Romania, "Angajatori de top", va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti, in intervalul 26-27 octombrie.

Evenimentul este dedicat tinerilor profesionisti cu studii superioare, care au experienta de pana la cinci ani si reprezinta ocazia perfecta pentru a gasi un job bine platit.


Cum sa scrii un CV

Obtine o slujba intr-o multinationala

De altfel, la aceasta editie participa companii de top, ofertele fiind din industriile aflate in crestere: auto (Dacia Groupe Renault, Porsche Inter Auto Romania), cea a bunurilor de larg consum si a fast-foodurilor (Danone, Coca-Cola HBC, P&G, L'Oreal, JTI Romania), retail (Metro Cash & Carry, Praktiker, Real Hypermarket, Mega Image), bancar si servicii financiare (Unicredit Tiriac Bank, Bancpost, Raiffeisen Bank), IT (IBM, Oracle, Route 66, Siveco, TotalSoft), telecom (Cosmote, Zapp, Ericsson, Romtelecom, Cisco, UPC Romania, Tornado Sistems), servicii si externalizarea proceselor de afaceri (HP, Genpact, Ipsos Interactive Services), tehnica (Apa Nova), consultanta (Accenture, Sistec SBsol), energie si petrol, real estate (Impact), constructii (Bouygues, Alumil, Group Colas). In total, vor fi 110 angajatori de top, 80a multinationale.

Fii o prezenta activa!

Consilierul in cariera Eduard Ezeanu recomanda celor care vor veni la "Angajatori de top" sa se pregateasca din timp, cu un CV bine redactat. "Este foarte important ca atunci cand te afli la standul angajatorului sa pui intrebari, pentru a intelege cat mai bine joburile. Multi vin la targ doar ca sa lase CV-urile.

E o greseala frecventa, pentru ca echivaleaza cu trimiterea prezentarii pe e-mail. La un asemenea eveniment trebuie sa valorifici contactul cu angajatorul, pentru a obtine informatii-cheie si pentru a te promova personal", spune Eduard Ezeanu, consilier in cariera al CareerExperts.

Integral in Evenimentul Zilei

Ultimele stiri pe BankNews.ro: