UniCredit Tiriac Bank a imbunatatit serviciul de Online Banking

Data publicarii: 16-10-2007 | Finante-Banci

Incepand de luni, clientii UniCredit Tiriac Bank utilizatori ai serviciului Online B@nking beneficiaza de o serie de functionalitati noi, o data cu lansarea noii versiuni a aplicatiei de plati electronice prin Internet, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Serviciul Online B@nking faciliteaza efectuarea de tranzactii bancare la distanta, la pret cu 50% mai mic decat cel perceput la ghiseele bancii.

Modificarile aduse aplicatiei Online B@nking oferite de UniCredit Tiriac Bank permit clientilor bancii, in functie de profilul conturilor lor, accesul la functionalitati in plus fata de cele oferite pana in prezent, printre care vizualizarea conturilor de credit si a tranzactiilor efectuate prin fiecare card pe care il detin si transmiterea de mandate de direct debit pentru furnizorii care au incheiat contracte de colectare cu banca. In plus, clientii persoane juridice vor beneficia de solutii avansate de gestionare a conturilor si a tranzactiilor cu banca.

Facilitatile standard ale serviciului Online B@nking raman neschimbate, respectiv efectuarea de plati in lei (facturi de electricitate, gaz, telefoane, rate leasing, etc) si in valuta, verificarea soldului si a tranzactiilor de pe conturi, consultarea tranzactiilor rezervate pe card, schimb valuta, efectuarea de plati interne programate pentru o anumita data, constituirea si anularea depozitelor la termen.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: