Targul imobiliar Condominium prezinta aproximativ 23.000 de locuinte

Data publicarii: 16-10-2007 | Imobiliare

Peste 75 de companii vor expune intre 18 si 21 octombrie la Sala Palatului din Capitala, proiecte imobiliare cu aproximativ 23.000 de locuinte in valoare de 3,3 miliarde euro, la Targul International de Apartamente Condominium, editia a treia, au declarat organizatorii.

"Condominium aduce in fata publicului o oferta de 83 de ansambluri rezidentiale din Rominia, la care se adauga posibilitati de investitii imobiliare in tari precum Bulgaria, Grecia sau Germania. 15 proiecte sunt prezentate in premiera la a treia editia a targului", a declarat, Felicia Iordache, directorul companiei Plus Media, unul dintre organizatorii evenimentului.

Majoritatea apartamentelor ce vor fi expuse in targ se afla in constructie in Bucuresti, peste 14.000 de unitati, iar din restul de 9.000 de unitati, 1.600 sunt pe litoral, 600 pe Valea Prahovei, sau in diverse localitati din jurul Capitalei, unde se construiesc peste 6.300 de apartamnente.

In cadrul targului sunt oferite si locuinte in strainatate, in valoare de aproximativ 100 milioane euro.

Printre proiectele ce vor fi perezentate in premiera se numara Oxygen Homes & Gardens, dezvoltat de firma New York Trust, membra a grupului Bonei Binian, una din cele mai mari companii israeliene de constructii. Localizat in cartierul Tineretului, ansamblul are o valoare investitionala de aproximativ noua milioane de euro.   

Un alt proiect nou este complexul Condohotelier Manta Rezidential, localizat in Sacele, judetul Brasov,  ansamblu care se afla pe malul raului Tarlung. Desfasurat pe 8,5 hectare, ansamblul va include peste 90 de cladiri (intr-o prima faza construindu-se noua cladiri), 940 de camere, doua restaurante si doua cafenele, cazinou, club. Dezvoltatorul ansamblului, Noble House Development a declarat ca valoarea investitionala este de circa 13 milioane de euro pentru prima faza de dezvoltare.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: