Catalin Chelu vrea sa gaseasca printr-un concurs cel mai bun broker din Romania

Data publicarii: 16-10-2007 | HR/Cariere

Omul de afaceri Catalin Chelu a anuntat ca va finanta zece brokeri cu cate 200.000 de lei, care vor intra, intre 22 octombrie si 1 decembrie, in competitie pe piata de capital pentru a arata care este cel mai bun broker din Romania.

Selectarea brokerilor va fi realizata de televiziunea The Money Channel pana joi, 18 octombrie, cand vor fi anuntati castigatorii. Daca unul din brokerii participanti pierde 20% din investitie in perioada mentionata, portofoliul acestuia este inchis, iar pierderea este suportata de omul de afaceri Catalin Chelu. In cazul in care castiga, brokerul pastreaza 10% din profit.

La concurs pot participa toti brokerii romani cu notorietate care activeaza pe piata de capital din Romania. Aceasta este o prima etapa din acest proiect, continuarea acestuia urmand sa fie decisa in functie de rezultatele primei faze, a mentionat Chelu.

In urma propunerii lui Catalin Chelu, Cristian Sima - seful casei de brokeraj WBS Romania - prezent in studioul emisiunii Ringul, a spus ca va acorda cate 400.000 de lei la zece brokeri, care vor putea, insa, sa-i investeasca in orice instrument, inclusiv pe piete externe.

La finalul emisiunii, Catalin Chelu a acceptat propunerea lui Marius Plugaru, de la Euro Invest Vision, prezent si el in emisiune, ca investitiile sa se faca doar pe Bursa de Valori Bucuresti (BVB), categoria I si a II-a, precum si la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu (BMFMS).

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: