Seven Hills incepe a II-a etapa de constructie a proiectului West Park Residential

Data publicarii: 16-10-2007 | Imobiliare

Seven Hills, subsidiara din Romania a BSG  (Beny Steinmetz Group) pe domeniul imobiliar, care are in dezvoltare pana acum in Romania proiecte in valoare de 500 de milioane de euro, isi propune sa dubleze investitiile, in urmatorii doi ani, in dezvoltarea de proiecte rezidentiale si, ulterior, in dezvoltarea de proiecte office si comerciale. West Park Residential este primul proiect rezidential propus de companie si care se afla acum in cea de-a doua etapa a constructiei si a vanzarilor.

West Park Residential este un proiect aflat in constructie in Zona Militari, localizat foarte aproape de Lacul Morii. West Park Residential reprezinta o zona rezidentiala de 130.000 mp, desfasurata pe o suprafata de 5 ha si formata din 19 cladiri cu un total de 1400 de apartamente. Fiecare bloc are cate o intrare si un regim de inaltime P+8 si P+14 si este prevazut cu cate 3 pana la 6 apartamente pe etaj si cate 3 penthouse-uri pentru fiecare bloc. Apartamentele sunt prevazute cu terasa si cu locuri de parcare. Pretul de vanzare este de 1.100 - 1.150 euro/mp. Aditional achizitiei apartamentului, se pot achizitiona si un loc de parcare si o boxa, contra-cost. Pretul unui loc de parcare este intre 3.000 si 5.000 de euro (la suprafata) sau 9.000-10.000 de euro (in subteran).

West Park Residential

West Park Residential este inzestrat cu un parc si cu facilitati precum piscina, sala de fitness, un centru comercial, locuri de parcare, gradinita si locuri de joaca pentru copii.

Proiectul West Park Residential reprezinta o investitie de 120 de milioane de Euro si o constructie care a inceput in urma cu un an. Prima faza a proiectului, care presupune constructia a 4 blocuri cu un total de 200 de apartamente, se va finaliza in august 2008. Cele 200 de apartamente au fost vandute integral unui procent de 70% persoane fizice de nationalitate Romana. Apartamentele cu 2 si 3 camere au fost cel mai bine vandute. Cea de-a doua faza de constructie si de vanzare a proiectului presupune constructia a 5 blocuri cu un total aproximativ de 500 de apartamente cu un regim de inaltime intre P+10 si P+14.

Apartamentele din cea de-a doua faza de constructie au ca termen de finalizare luna octombrie 2009. West Park Residential va avea 6 sau 7 faze de vanzare si 4 sau 5 faze de constructie, in functie de evolutia pietei.

"Pe langa proiectul West Park Residential, BSG, prin subsidiara Seven Hills, va dezvolta in Romania si alte proiecte rezidentiale in zona Pantelimon si in cateva zone centrale din Bucuresti iar in momentul de fata dezvolta in Ploiesti proiectul rezidential Central Gardens." a declarat Moshe AGAVI - Country Manager BSG . "In prezent, ne axam pe dezvoltarea de proiecte rezidentiale dar vom incepe, in viitorul apropiat, dezvoltarea si de proiecte office si comerciale in Bucuresti, precum si in principalele orase ale tarii", a adaugat Moshe AGAVI.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: