Auchan deschide luna aceasta la Pitesti al treilea hipermarket al retelei

Data publicarii: 24-10-2007 | Afaceri

Auchan va inaugura la sfarsitul acestei luni, la Pitesti al treilea hipermarket din tara, in urma unei investitii de 40 milioane de euro, a informat compania. Hipermarketul Auchan Pitesti are o suprafata de 10.000 de metri patrati si dispune de o parcare de pana la 1.600 de locuri. Hipermarketul va cuprinde o galerie comerciala cu 36 de magazine si servicii din toate domeniile: imbracaminte, incaltaminte, restaurante, cosmetice, pet shop, presa, IT, telefonie, electrocasnice, banca, reparatii incaltaminte, curatatorie si altele. La acestea se adauga, pe aceeasi platforma comerciala, magazinul de bricolaj Bricostore. 

Anul acesta, Auchan a mai inaugurat in septembrie la Timisoara magazinul Discount Market, unicul supermarket al retelei care va functiona aproximativ un an si pentru care a fost necesara o investitie de aproximativ 1,5 milioane euro, dar si un hipermarket la Targu-Mures, al doilea din tara al retailerului francez.


Tot anul acesta, Auchan va mai inaugura un magazin la Cluj-Napoca pe 10 noiembrie, iar pentru 2008 proiectele deja anuntate sunt Constanta, Timisoara si Suceava. Ritmul de deschideri prevazut de Auchan pentru viitor este de trei-patru magazine pe an.

Auchan a deschis primul sau magazin in Romania, in noiembrie 2006, in cartierul bucurestean Titan, dupa o investitie de 40 milioane euro. MGV Distri-Hiper Romania, operatorul hipermarketului Auchan, a terminat anul trecut cu o cifra de afaceri de 19 milioane euro si pierderi de patru milioane euro.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: