Ce masini conduc astazi celebritatile

Data publicarii: 15-11-2007 | Lifestyle

De cand exista, strurile si-au etalat bogatia si prin masinile pe care le conduc. Astazi, unele au renuntat la fite in favoarea ecologiei, noteaza Gandul. Iata un mic tur prin garajele unora dintre cele mai faimoase personalitati ale lumii.

Chiar daca a devenit o obsesie in lumea buna, nu toti au aderat la filosofia eco. Sau, cel putin, nu si fotbalistului David Beckham, in cazul caruia se poate intocmi separat un top 10 al masinilor din propriul garaj. Lista lui Beckham incepe cu Aston Martin DB9, Bentley Continental GT (devenit uniforma printre fotbalistii britanici, care prefera versiunea cu motor V12, de 6 litri) si continua cu BMW X5, Chrysler Grand Voyager, Ferrari 550 Maranello (motor V12, 5.5 litri), Ford F-Series pickup, Hummer H2, Lincoln Navigator, Porsche 911 (993) Turbo si TVR Cerbera.

Se pote si mai impatimit decat Beckham, in privinta masinilor. Se numeste Jay Leno. Fanaticul prezentator multimilionar detine o colectie care depaseste 100 de masini vintage, clasice si contemporane. Printre acestea - SLR McLaren Mercedes,  Lamborghini Miura, Packard Twin Six 12-cilindri coupe (1932), Mercer (1913), Duesenberg, Chrysler Imperial (1956), Dodge Coronet Hemi (1966), Dodge Viper, Buick Roadmaster (1955), cateva Bugatti, inclusiv un Type 57. Primul lui vehicul - Ford Pick-up din 1934. In ceea ce il priveste pe Donald Trump, nimic din ceea ce achizitioneaza un tip ca el nu este lasat la voia intamplarii. Lucru valabil si in cazul masinilor in care circula el sau membrii familiei sale.

Printre bolizii multimilirdarului american se numara si modelul suprem de la Mercedes-Benz, SLR McLaren, un cadou pe care i l-a oferit de fapt sotiei sale, la aniversarea recenta a 35 de ani. In ceea ce o priveste pe regina muzicii pop, Madonna, de cand s-a maritat cu Guy Richie si s-a mutat la Londra, cantareata, a carei avere este estimata la 235 milioane lire sterline, a dat si ea de problema muritorilor de rand: unde sa parcheze masina.

Integral in Gandul