Brandul Guiness Book a fost scos la vanzare pentru 84 milioane euro

Data publicarii: Astazi, 05-12-2007 | Media

Brandul "Guinness Book of World Records" are un pret demn de Guiness Book of World Records. Detinatorii sai si-au pus in vanzare afacerea, in prag de sarbatori, pentru o suma de peste 60 de milioane de lire sterline. Cel putin asa sustin ziarele britanice. In timp ce tot mai multe exemplare "Guinness Book" se vind in prag de Craciun, detinatorii afacerii s-au gandit sa scoata la vanzare brandul. Si cum specialitatea lor este "recordul mondial", pretul fixat a atins 60 de milioane de lire, echivalentul a aproximativ 84 de milioane de euro.

In urma cu cinci ani, actualul posesor al afacerii a cumparat brandul si a apelat la serviciile speciale pentru a primi consiliere in vanzari. Acestea s-au dovedit a fi mai mult decat utile.

Guinness Book a fost fondata in urma cu 52 de ani si a devenit faimoasa de-a lungul timpului mai ales pentru recordurile ciudate pe care le-a validat. De exemplu, saptamana trecuta a intrat in paginile Cartii Recordurilor cea mai mare pereche de lenjerie intima din lume.

The Money Channel

Ultimele stiri pe BankNews.ro: