Tiriac Leasing ia un credit de 7,5 milioane euro de la Banca Romaneasca

Data publicarii: 11-12-2007 | Afaceri

Actionarii Tiriac Leasing IFN SA au hotarat, intr-o sedinta din 26 noiembrie, contractarea unui imprumut de 7,5 milioane euro de la Banca Romaneasca pentru finantarea si refinantarea contractelor de leasing pentru o perioada de sase ani, potrivit datelor publicate in Monitorul Oficial.

Creditul urmeaza sa fie garantat cu gaj asupra bunurilor care fac obiectul operatiunilor de leasing finantate, precum si cu cesiune asupra drepturilor la despagubire din polite de asigurare, avand drept obiect aceste bunuri. Compania mai garanteaza cu cesiunea creantelor care provin din contracte de leasing finantate si refinantate, gaj asupra conturilor curente ale societatilor deschise la Banca Romaneasca si un bilet la ordin, in alb, emis in favoarea bancii, se mai arata in hotararea publicata in Monitor.

Tiriac Leasing, parte a grupului Tiriac Holdings, ofera finantare in sistem leasing financiar intern si leasing operational pentru intreaga gama de autovehicule, de la autourisme pana la flote comerciale, precum si o gama extinsa de echipamente.

Compania are un portofoliu reprezentat de persoane fizice, companii private, respectiv firme mici si mijlocii si companii multinationale din sectorul public.

Tiriac Leasing IFN a obtinut, in 2006, un profit net de 22,08 milioane lei si a raportat o cifra de afaceri de 639,08 milioane lei si venituri totale de 689,9 milioane lei, potrivit datelor publicate de Ministerul Economiei si Finantelor. Compania avea la sfarsitul lui 2006 un capital social de 10 milioane lei.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: