Obor Towers, un nou complex rezidential in Bucuresti - investitie de 10 milioane de euro

Data publicarii: 11-12-2007 | Imobiliare

Pe 19 Decembrie 2007 incepe constructia unui nou complex rezidential in Bucuresti - Obor Towers - situat in zona cu acelasi nume, pe strada Avrig nr. 10, se arata intr-un comunicat de presa remis BankNews.ro. Proiectul sustine nevoia de dezvoltare si de modernizare a zonei cu 125 de apartamente, dintre care 20 de garsoniere, 61 de apartamente cu doua camere, 40 cu trei camere si patru apartamente cu patru camere.

Cumparatorii pot opta pentru garsonierele cu suprafete cuprinse intre 44,50 si 55,6 mp sau pentru apartamentele cu suprafete cuprinse intre 66 si 147 mp.

"Preturile incep de la 1.400 euro/mp si cresc pentru fiecare etaj cu cate 50 euro la metrul patrat", spune George Dimitriu, director adjunct al companiei PYF Imobiliare, agentul exclusiv al complexului Bucur Obor Towers. El anunta ca finantatorul pentru acest proiect este Piraeus Bank, iar investitorul este omul de afaceri israelian Solomon Hai, prin SC Obor Towers SRL.

De proiectarea cladirii s-a ocupat SC Arhinova SRL, prin arhitectul-sef Vladimir Ionescu. Valoarea totala a investitiei se ridica la 10 milioane de euro, iar lucrarile de constructie vor dura aproximativ doi ani. Se vor amenaja spatii de joaca pentru copii si spatii verzi. Complexul va beneficia de un sistem propriu de securitate, linii de transport in comun, salubrizare si intretinere a utilitatilor, precum si a cailor de acces.

Redactia BankNews.ro

Ultimele stiri pe BankNews.ro: