Serban Nicolae (PSD): Pentru 100 mp pe Str. Mihai Eminescu platesc 400 de lei chirie

Data publicarii: 14-12-2007 | Politica

RA-APPS inseamna locuinte vandute la preturi de nimic si chirii modice pentru persoane care nu mai au calitatea de demnitar. Institutia continua sa fie o sursa de beneficii pentru multe persoane publice, mai ales pentru politicieni. Unul dintre acesti profitori ai tranzitiei este senatorul PSD Serban Nicolae, care locuieste de 4 ani intr-un bloc de pe strada Eminescu, din sectorul 1, unde plateste o suma ireala (400 RON), raportata la piata imobiliara actuala.

"In 2003 eram consilier la Adiminstratia Prezidentiala. Am declarat ca nu detin un imobil. La momentul respectiv locuiam cu parintii. Fiind singur am optat atunci pentru cel mai mic imobil disponibil. Acum locuiesc acolo cu sotia si copilul. Pentru 100 de metri patrati, trei camere pe Str. Mihai Eminiescu platesc 400 de lei", a explicat Serban Nicolae, in cadrul emisiunii 100%.

"Contractul este valabil pana la sfarsitul acestui an. Nu am bani ca sa imi fac inca casa", a mai declarat Nicolae, care s-a plans ca plateste si 1300 de lei intretinere.

Realitatea TV

Ultimele stiri pe BankNews.ro: