Un fost stirist dator vandut la o banca, doarme acum pe o banca sub cerul liber

Data publicarii: 14-12-2007 | Lifestyle

Un fost prezentator de stiri din Marea Britanie, al carui salariu obisnuia sa fie de 100.000 de lire sterline pe an, a ajuns sa doarma pe o banca, sub cerul liber, relateaza ziarul Daily Mirror.

Ed Mitchell (54 de ani) a devenit homeless, dupa ce si-a vandut casa pentru a putea plati o datorie la banca de 250.000 de lire sterline.

Britanicul, tata a doi copii, a prezentat emisiuni de actualitati la postul de televiziune Ten si a mai lucrat pentru BBC si Sky. El a ajuns pe strazi dupa ce a fost concediat de la ultimul sau loc de munca, canalul TV american CNBC.

Initial, s-a trezit cu datorii de 50.000 de lire, motiv pentru care si-a facut mai multe carti de credit, cu care a sperat sa se reechilibreze financiar.

'Am ajuns sa am 25 de carduri. A fost groaznic. Il foloseam pe unul pentru a achita datoriile de pe altul. N-am facut cheltuieli absurde, doar am incercat sa ma mentin la suprafata. A venit apoi un moment in care n-am mai putut continua', a povestit Ed Mitchell.

El si-a vandut casa din Hove, East Sussex, pentru a-si achita toate datoriile. In urma cu doi ani, a divortat, dupa un mariaj de 25 de ani cu Judy (53 de ani).

In urma cu doua saptamani, a fost declarat in mod oficial complet falit. Stand pe banca sa de pe faleza din Hove, el a recunoscut ca are o problema cu alcoolul: 'Ciudat, insa nu m-am simtit niciodata mai fericit. Viata mea era foarte complicata inainte, acum e foarte simpla. N-am niciun regret. Tot ce detin acum e un rucsac. Sunt liber si intreaga lume s-a deschis in fata mea'.

Rompres

Ultimele stiri pe BankNews.ro: