Porsche Leasing Romania si Omniasig: finantari cu pana la 1,5% mai mici

Data publicarii: 18-12-2007 | Finante-Banci

Porsche Leasing Romania impreuna cu Omniasig au lansat o oferta prin care acorda finantari cu o dobanda anuala efectiva de 6,78% pentru franci elvetieni si de 7,86% pentru euro clientilor care aleg un automobil produs de Volkswagen pana la sfarsitul anului, a anuntat Porsche Leasing.

Astfel, clientii care vor semna pana la sfarsitul acestui an un contract pentru achizitia in leasing a unui autoturism dintre modelele marcilor Volkswagen, Skoda, Seat sau Audi, vor beneficia de o reducere a dobanzii la leasing financiar. Reducerea este de 1,5% pentru finantarile in euro si de 1,26% pentru finantarile in franci elvetieni.
 
Pentru finantarea in franci elvetieni (CHF), dobanda este de 5,99%, iar dobanda anuala efectiva de 6,78%, iar pentru leasingul in euro se practica o dobanda de 6,99% si o dobanda anuala efectiva incepand cu 7,86%.

Reducerea de dobanda se aplica doar in cazul produsului cu dobanda variabila, in timp ce pentru contractele cu dobanda fixa se va aplica dobanda standard. Pentru a beneficia de reducerea dobanzii, clientii vor trebui sa-si incheie asigurarea Casco aferenta contractului de leasing la Omniasig.

NewsIn

Ultimele stiri pe BankNews.ro: